Obok Pytamy.pl

Poboczne forum użytkowników serwisu pytamy.pl, na wypadek awarii i/lub protestu.

• Index
  •  » Pytania!
  •  » Jakie macie wrażenia z życia na pytamy.pl?

#16 2008-12-16 20:14:04

kobietka

Moderator

Punktów :   

Re: Jakie macie wrażenia z życia na pytamy.pl?

Bingola napisał:

Ja wspominam naprawdę mile ten serwis! Najlepsze swoje chwile miał równo dwa lata temu. Potem gdy wszedł do Interii zaczął się zjazd. A ostatnie dwa miesiące to już totalna beznadzieja. Zgłosiłem się na moderatora w nadziei, że jakoś uda mi się to wszystko uporządkować, ale traciłem mnóstwo czasu na wojny z użytkownikami typu pereiro czy pingola.

Myślę, że to już koniec tego serwisu, na stronie WP nie ma już nawet odnośnika do Pytamy, a komunikat gdy się chce wejść na stronę brzmi "host not available".
Szkoda przyjaciół, znajomych fajnych pytań i odpowiedzi, do których lubiłem wracać.

Prawda, było miło. Choć nie wszyscy mnie lubili. ;P

Ale może się jeszcze nie skończyło? Przed chwilą byłam na Pytamy.pl. Niestety mogłam tylko głosować, żadnej odpowiedzi nie dało się napisać. Może to tylko chwilowe problemy?

Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. :)

#17 2008-12-16 20:16:17

burasekmalutki

Użytkownik

Punktów :   

Re: Jakie macie wrażenia z życia na pytamy.pl?

Obyś miała rację Kobietko, niech to będą chwilowe problemy i wrócimy na stare pytamy. :)

W oczach tkwi siła duszy.

• Index
  •  » Pytania!
  •  » Jakie macie wrażenia z życia na pytamy.pl?

Stopka forum

RSS